Vizier op volleybal

 

Derde Topdivisieweekend in Werkendam

VoV, 13-07-2020. 12:48 uur.  Aanstaande zaterdag 18 juli vormt de Copakadijk in Werkendam voor het derde weekend achter elkaar het toneel voor de Topdivisie beachvolleybal. Naast de dames, die ook de afgelopen twee weekenden te gast waren, zijn nu ook de heren aanwezig.

Behalve een aantal regionale en landelijke toppers zullen bij de dames ook de internationals Raïsa Schoon en Katja Stam deelnemen. Dit team wist het allereerste eredivisietoernooi op 1 juli in Zaandam op hun naam te schrijven, en wonnen ook afgelopen zaterdag de sterk bezette topdivisie in Werkendam.

Natuurlijk is iedereen van harte welkom om de wedstrijden te komen bekijken. Er is ruimte genoeg, dus er kan onderling voldoende afstand worden gehouden. Wil of kan je niet komen, maar wil je toch kijken, dan is er een professionele livestream, waarop de halve finale (15.30 uur) en de finale (16.45 uur) wordt uitgezonden. Deze is mogelijk gemaakt door Weeda Media, en is te volgen via het YouTube kanaal van Beachsport Vereniging Werkendam.

gh @ VoV, bron persbericht Beachsportvereniging Werkendam. Bovenste foto: Katja Stam (links) en Raïsa Schoon wonnen dit seizoen al twee toernooien, andere foto: De Copakadijk, de locatie van Beachsport Vereniging Werkendam.