Dijk van een wedstijd levert Veracles 4-0 zege op.

VoV, 23-02-2023. 13:55 uur. Deze zaterdag hebben de mannen van het Veracles   vlaggenschip het opgenomen tegen Sudosa-Desto Heren 2 in de Struikhal.

Veracles speelde een goede pot met een sterke block/defence. In de opening van de wedstrijd was Sudosa serverend sterk, maar Veracles wist dit al gauw om te draaien en nam het initiatief. De eerste set was spannend, maar een duidelijke overwinning voor Veracles met 25-22.

In de tweede en derde set veranderde er bij Veracles weinig qua opstelling. In de derde set werd Bart erin gezet toen een sterke serve serie van Sudosa het de mannen moeilijk maakte. Toch kwamen de groene strijders weer terug. Zowel set 2 als 3 werd gewonnen met 25-20.

In de vierde set was Sudosa gebroken evenals de bril van de scheidsrechter. Jarik kwam de frontlinie dichttimmeren en de aanvallers van Sudosa kwamen alleen maar muren van handen of van bakstenen tegen. De laatste set van de wedstrijd werd overtuigend afgesloten met 25-14 voor Veracles.

Veracles liet geen punten liggen in deze dijk van een wedstrijd en daarmee mogen we nu zeggen dat de rivaliteit met onze geel blauwe tegenhangers dit seizoen beslist is; Veracles mag zich nu de absolute topclub noemen. In dat geval gaan wij ook maar een skivakantie boeken. En verder? Zwans!

gh @ VoV, verslag via Ilse Lautenbach, Heren Technische Commissaris Veracles.