Vizier op volleybal

 

DIO/Bedum presenteert nieuwe naamsponsor

DIO Bedum Kemders Bouw2

VoV, 02-06-2017. 6:08 uur. Het vlaggenschip van DIO/Bedum krijgt een nieuwe naam. Vol trots mogen we aankondigen dat Kenders Bouw zijn naam voor tenminste 3 jaar als hoofdsponsor wil verbinden aan het eerste herenteam, dat de afgelopen twee jaar op rij in de bovenste regionen van de Topdivisie wist te eindigen. Volkomen logisch: Kenders Bouw heeft zich de afgelopen jaren verbreed tot allround bouwbedrijf en wil met de sponsoring van het eerste herenteam haar naamsbekendheid en betrokkenheid in en met Bedum en omgeving extra kracht bij zetten.

Door de stabiele resultaten van DIO / Bedum Heren 1 in de afgelopen jaren, heeft de nieuwe hoofdsponsor het vertrouwen dat er bij de start van het nieuwe seizoen een goed team staat, met doorzettingsvermogen, dat gaat voor de beste prestaties. Gelijk het team van Kenders Bouw, waar het leveren van kwaliteit centraal staat.

Naast Kenders Bouw worden de heren de komende 3 jaren ook nog gesponsord door Rensel Metaal en Scholtens Assurantiën. Deze combinatie geeft ons natuurlijk veel vertrouwen voor de toekomst, want dit moet wel een solide fundering voor ijzersterke prestaties opleveren.

Wij zien de toekomst dan ook zonnig tegemoet. Wilt u beleven waarom deze topbedrijven hun naam aan Kenders Bouw – DIO/Bedum heren 1 willen verbinden? Vanaf september begint het nieuwe volleybalseizoen, en 23 september zijn de heren in hun nieuwe outfits te bewonderen tijdens de eerste thuiswedstrijd in Sporthal de Beemden te Bedum.

gh @ VoV: Bron persbericht Kenders Bouw – DIO Bedum heren 1. Foto idem.