Donitas D1 volgt tips wedstrijdverslag op

VoV, 13-11-2018. 18:33 uur. Afgelopen zaterdag hebben wij met OBEG Donitas dames 1 weer een wedstrijd gespeeld. En als er een wedstrijd gespeeld wordt, is het gebruikelijk dat daar ook een wedstrijdverslag van wordt geschreven. Nu is een wedstrijdverslag schrijven zo makkelijk nog niet, dus daar konden we wel wat hulp bij gebruiken. Op internet staan vaak handige tips die je kunt gebruiken als je iets moeilijk vindt, dus vandaar dat dit wedstrijdverslag is geschreven aan de hand van onderstaande tips.

Tips voor het schrijven van een wedstrijdverslag. Met onderstaande tips hopen wij jullie bij het schrijven op weg te kunnen helpen.

• Begin met een leuke aansprekende titel, bijvoorbeeld (jouw team) wint verdiend van (team van de tegenstander) of (jouw team) is oppermachtig tegen (team van de tegenstander)’
  • Welke teams speelden tegen elkaar?
  • Wanneer speelden de teams tegen elkaar (datum)?
  • Waar speelden de teams tegen elkaar (locatie)?
  • Waarom speelden de teams tegen elkaar (competitie, vriendschappelijk, toernooi)?
  • Is er iets leuks te vertellen over de voorbereiding naar de wedstrijd toe (training, onderweg, fitheid spelers, etc.)?
  • Hoe verliep de eerste helft (leuke of spannende momenten, kansen, doelpunten, gele of rode kaarten, wissels, etc.)?
  • Hoe verliep de tweede helft (leuke of spannende momenten, kansen, doelpunten, gele of rode kaarten, wissels, etc.)?
  • Wie waren de doelpuntenmakers, assistgevers, opvallende spelers of andere personen die dag?
  • Is er alvast iets aan te kondigen hoe jullie de volgende wedstrijd zullen ingaan?
  • Vermeld tot slot je naam.

Als we bovenstaande tips toepassen, ziet u hieronder dat er een goedlopend en informatief wedstrijdverslag is ontstaan.

OBEG Donitas dames 1 verliest thuis tegen SV Dynamo dames 1

OBEG Donitas dames 1 speelde tegen SV Dynamo dames 1.

Ze speelden tegen elkaar op zaterdag 10 november 2018.

Ze speelden tegen elkaar in de Struikhal op de ACLO in Groningen.

Ze speelden tegen elkaar, omdat het een geplande competitiewedstrijd was.

De voorbereiding naar de wedstrijd is wel eens beter geweest.

De eerste helft verliep nog redelijk goed, na de eerste helft stonden we 2-1 in sets voor. We kregen 1 gele kaart.

De tweede helft verliep niet zo goed, na de tweede helft stonden we 3-2 in sets achter. We kregen geen kaarten.

De doelpuntenmakers van de wedstrijd waren Ellen, Lynn, Meriek, Anne-Lotte, Annelies, Lobke, Mijke en Femke. De assistgevers waren Rosanne en Iris. Anoek was de centrale verdediger en Lieke de 12e topper in ons elftal.

Wij zullen de volgende (uit)wedstrijd tegen IMS/Voltena dames 1 weer keihard gaan knallen en als team super hard trainen om dan wel weer alle punten mee te pakken!

gh @ VoV, verslag van OBEG Donitas Dames 1. Foto Jan van den Noort.