Vizier op volleybal

 

Donitas D3 met maar één punt naar huis

 

VoV, 23-10-2019. 6:16 uur. Afgelopen zaterdag mochten we aantreden tegen de Bevers uit Lemelerveld. Nu hoor ik u denken ‘Lemelerveld?’. Ja, Lemelerveld. Iets wat lijkt op een boeren gat om precies te zijn. Ze kwamen dus ook nog net niet met trekkers de sporthal binnen. Of is het tractor? Nee, trekkeeeeeeeeeeeer.

Voor we een compleet team hadden staan, moesten we Saar nog even uit de sporthal van Beijum halen. Met een goed gevulde auto konden we dan vertrekken, met gevaar voor ieders leven, want we hadden bijna een voetganger op de motorkap. Maar goed, dat terzijde.

Als het om dieren gaat is Maureen van de partij. Laten de Bevers daar nou net een ideale kans voor zijn. Zij voelt zich helemaal in haar element als ze Freek Vonk kan na doen. Zo enthousiast als Freek Vonk vaak is, zo enthousiast waren wij op en den duur niet meer.

Over de wedstrijd hebben we het liever niet (de eerste 3 sets gingen verloren). Dat er DWF werd gebruikt is trouwens al heel wat, want blijkbaar hadden ze dus Wifi in dit gat. Al haperde het soms wel wat hier en daar.

De laatste set begonnen we eindelijk te volleyballen. Na een goede service serie van Ruth en Saar sleepten we deze set dan wel binnen. En zoals we eerdere seizoenen dan ook altijd zeiden: ‘Er is niets kutter voor de tegenstander om de laatste set te verliezen!’.

Volgende week spelen we tegen Sudosa dames 2. Hier speelden we twee weken geleden ook al tegen en wij zijn gebrand om dit keer wel te winnen. We kunnen alle support gebruiken, dus kom ons aanmoedigen in de Struikhal om 14.30 uur! Tot dan!

gh @ VoV, verslag van Donitas Dames 3. Foto Jan van den Noort.