Vizier op volleybal

 

Donitas H2: Niveau naar dieptepunt

VoV, 09-10-2019. 6:03 uur.  “Lief dagboek, Ik moet er een beetje van huilen.” Na een geweldige pot van de afgelopen thuisdag dachten we Sudosa even weg te slaan, helaas was het team alles vergeten als het ging om volleybal. De dia, Richard “hoe sla je ook nog een bal” Pot, was niks waard en werd er dus ook uitgewisseld voor een buiten. De buitens “sloegen” alles met een boog, behalve Boris “ik laat wel even zien hoe het moet” Held die alle ballen die hij kreeg wel insloeg, i.p.v. op de tribune of in het net.

De eerste set was dan ook niet om aan te zien en er is bar weinig over te vertellen, behalve dat Donitas niks kon inbrengen. Was het de spanning van een uitwedstrijd of de spanning van de oud Sudosa spelers die moesten winnen. Wie zal het zeggen, het was in ieder geval verschrikkelijk.

De tweede set was dan wel vele malen beter. Met een stand van 18-23 voor Doni, een geweldig keuze van de scheids en totaal geen frustraties van spelers, hebben we deze set dan nog verloren met 26-24.

De derde en vierde set waren dan ook niet anders. Frustraties zaten hoog en onze (Boris) Held kon het team niet naar een puntje dragen. Jammer maar slechter dan dit kan het niet. Im Herzz

gh @ VoV, verslag van Donitas Heren 2.