Vizier op volleybal

 

Drie nieuwkomers bij Volley Meerkerk ’95 D1

VoV, 29-05-2023. 6:05 uur. Volley Meerkerk’95 heeft dit seizoen afscheid genomen van de ervaren diagonaalspeelster Annelies Koning, die momenteel op uitzending is in Libanon. Ook routinier Margreet Wigmans heeft na 10 seizoenen in D1 afscheid genomen. De libero switcht niet alleen van team maar ook van positie: ze gaat komend jaar als passer-loper in dames 2 spelen.

Op de diagonaal positie komt jeugdspeelster Lise Versteeg het team versterken. Deze 16- jarige speelster uit Gorinchem speelde vorig jaar in de Eerste Klasse en Derde Divisie en maakt nu op jonge leeftijd de stap naar de Eerste Divisie. Het is mooi dat deze plek wordt opgevuld door een speelster vanuit de eigen vereniging!

Middenspeelster Noa Middelkoop (20 jaar) uit Vianen speelde afgelopen seizoen bij Limes in de Derde Divisie en zal komend seizoen in het geel te zien zijn. Zij vult het plekje op de midden op die is vrijgekomen door de langdurige knieblessure van Renate Ouderkerk. Naar verwachting zal zij in het 2e deel van het seizoen weer aansluiten. Tot die tijd ondersteunt ze het team als assistent.

Tot slot maakt Emma Vogelaar uit Hendrik Ido Ambacht het team compleet. De 19-jarige passerloper komt over van CVV Spirit (Promotieklasse) en zal als vierde passer loper een leerzaam seizoen tegemoet gaan.

Hoofdcoach Michel Klappers begint aan zijn 4e seizoen bij Volley Meerkerk’95 en is erg blij met deze sterke selectie! Hij heeft veel vertrouwen in komend seizoen.

gh @ VoV. Bron Volley Meerkerk ’95 Dames 1 via Michel Klappers. Archieffoto van Dames1.