Dubbele overwinning voor VoCASA D1

VoV, 19-02-2024. 13:00 uur Zaterdag was het weer zover na een welverdiend weekendje vrij! We hesen ons niet in carnavalskostuums, maar in onze sporttenues en kwamen we vol enthousiasme naar de hal, want voor het eerst dit seizoen stonden we tegenover Set-Up!

De eerste set begonnen we scherp en namen al snel een 7-3 voorsprong. Met mooie blokjes aan het net en druk vanuit onze services, domineerden we het spel. Met een overtuigende 25-19 pakten we de eerste set!

Ook in de tweede set waren we on fire! Dankzij een sterke service van Lotte stonden we al snel 6-0 voor en hielden we deze voorsprong vast. Met goed spel sloten we af met 25-15, dubbel feest!

In de laatste set was onze missie duidelijk: Drie punten in Nijmegen houden! Met lange rally’s en nog een spannend einde slaagden we erin onze doelstelling te behalen! Een mooie 3-0 overwinning!

Na de wedstrijd zijn we als team uitje naar een escape room gegaan en ontsnapten we binnen 45 minuten! Een perfecte afsluiting van de dag na dus twee overwinningen!

Volgende week zullen we het opnemen tegen Apollo 98 D2 in Borne, zien we jullie daar?