Een Peelpush stunt zat er nét niet in

VoV, 06-02-2018. 12:01 uur. Afgelopen zondag 4 februari stond voor de Peelpush ploeg het duel tegen Eurosped op het programma. De uitwedstrijd was al reeds gespeeld waarbij was  met 3-1 in Vroomshoop verloren. Desondanks hebben we toen een goede wedstrijd gespeeld en waren er kansen te ruiken. Voor de thuiswedstrijd begon hadden we dan ook goede hoop om deze kansen op te zoeken en deze dan ook volop te benutten! Met een strak plan hoe we de tegenstander onder druk konden zetten en een goed gevulde Körref begonnen we de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie.

We begonnen onbevangen aan de wedstrijd met een vrij spel en een goede service druk. Eurosped wist nog maar nauwelijks aan deze servedruk te ontkomen en zo werd de set al gauw naar de thuisploeg toegetrokken dat resulteerde in een setwinst van 25-18.

In de tweede set zetten de bezoekers een tandje bij. We wisten hier tot halverwege de set goed mee om te gaan, maar helaas liep aan het einde de tegenstander toch uit en won het tweede bedrijf met 19-25.

In het derde bedrijf leek Eurosped de set weer naar zich toe te trekken, maar met veel gejuich van het publiek konden we toch nog goed bijbenen tot een stand van 23-23. Helaas kwam het niet verder dan dat en won Eurosped deze set met 23-25.

In de vierde set moest het dan toch echt gebeuren. De inzet was goed te zien bij beide teams en het werd dan ook een ontzettend spannend laatste bedrijf. Even leken we de set naar ons toe te kunnen trekken met maar liefst drie setpunten. Maar helaas zat het puntje er net niet in en verloren we deze set met 26-28.

Na deze verloren wedstrijd is het helaas definitief geworden dat we ons zullen moeten verdedigen in de degradatiepoule. De wedstrijd tegen Set Up volgende week zal hier geen verschil meer in maken. Maar niet getreurd, kampioen kunnen we alsnog worden, alleen dan van de ondersten, daar gaan we voor!

Fijne carnaval iedereen en mocht je niet van carnaval houden, dan ben je meer dan welkom in Ootmarsum aanstaande zaterdag om 18.00 uur. Tot dan!

gh @ VoV, verslag Noa Klerckx, Peelpush dames 1.