Vizier op volleybal

 

Eerst maar eens van Rivo winnen en dan..!

BallenmeidenRSZ

“Opnieuw spelen we woensdagavond tegen een ploeg die volgens ons thuis hoort in de top vijf van de Eredivisie, namelijk Seesing Personeel / Orion.  De ploeg uit Doetinchem presteert bijzonder goed tot nu toe en zal hun zegereeks morgenavond graag willen voortzetten in Rijssen. 

De Rivo mannen begonnen matig aan de competitie met een 3-0 verlies en een 3-1 winst , maar hebben vorige week laten zien dat ze hun spelletje nog niet verleerd zijn. Na bijna 2 uur gingen ze strijdend ten onder tegen topper Lycurgus met als memorabele 2e set die eindigde in 40-42. Waar kom je dat nog tegen bij het power-volleybal van tegenwoordig. 

Volgens Rivo trainer Jeroen Monshouwer heeft zijn team laten zien dat het zich voldoende kan bewijzen in de Eredivisie , maar hebben de spelers individueel ook laten zien dat er veel van hen verwacht en gevraagd mag worden. Ze kunnen het wel , maar het moet eruit komen. Vechten voor elkaar en al moet het uit je tenen komen, blijven gaan ! Om het zo iedere tegenstander zo moeilijk mogelijk te maken en zelf punten te pakken, want die heb je nu eenmaal nodig om je te handhaven.

Met die overtuiging zullen we woensdag zeker weer het veld in gaan en de selectie uit Doetinchem gaan bestrijden. We hopen het publiek weer een spannende wedstrijd voor te schotelen. Net als voorgaande seizoenen moeten tegenstanders die naar Rijssen komen denken : “Eerst maar eens van Rivo winnen … dan zien we verder.” Aan de Rivo mannen de eer om opnieuw bewijs te leveren dat inzet loont.

Betreft de wedstrijd van vorige week willen we speciaal de ballenmeisjes bedanken , deze meiden waren afkomstig van onze Noaber – club Holyoke uit Enter. We vinden het fantastisch dat deze groep zich spontaan heeft aangeboden om te fungeren als ballenmeisjes / quickmoppers . Na een korte uitleg door Hendriette van den Belt bleek dat deze groep snel de zenuwen de baas was en verdienen ze zeker complimenten voor hun eerste optreden, vandaar ook de foto.”

(Voorbeschouwing van Gerrit ten Harmsel, teammanager Rivo heren 1. Foto Rivo.