Eerste 4-0 winst van VTC Woerden D1

VoV, 25-04-2022. 12:00 uur. Quadrant Bouw VTC Woerden D1 startte met 4-0 winst op Spaarnestad D2 de reeks van drie wedstrijden in vijf dagen met een heerlijke overwinning.

Op donderdagavond 21 april stonden de dames van VTC Woerden Dames 1 om 20.45 uur klaar voor de wedstrijd tegen Spaarnestad. De eerste helft van de set heeft Spaarnestad een kleine voorsprong, waarna Woerden wakker wordt geschud en gas bij geeft. Dit resulteert in setwinst met 25-20.

De tweede set loopt gelijk op tot 13-13. Tamar Woudenberg maakt vervolgens een mooie serviceserie die zelfs met een time-out van de tegenstander niet te doorbreken is. De set wordt gewonnen door de dames van Quadrant Bouw VTC Woerden met 25-21.

In de derde set loopt VTC Woerden D1 vanaf 4-4 uit op Spaarnestad. Met een wissel op 16-12 blijft Woerden de voorsprong behouden en eindigt de set in een mooie winst van 25-15. De winst is binnen!

De flow van de derde set wordt voorgezet in de vierde set. De dames van VTC Woerden starten sterk maar houden dit niet vast. Halverwege de set herpakt Woerden zich met een mooie serviceserie van Esther van Sligtenhorst. De laatste set wordt gewonnen met 25-17. Dat bekende de eerste 4-0 winst van het seizoen voor Quadrant Bouw VTC Woerden Dames 1.

gh @ VoV, verslag door Lianne de Langen, speelster Quadrant Bouw VTC Woerden D1. Archieffoto.