Vizier op volleybal

 

Eerste vijfpunter voor Donitas H2, lekkur!

VoV, 06-11-2018. 6:14 uur. Beste fans,  Ja hoor, de teamavond heeft geholpen, want we hebben de eerste 4-0 van het jaar geklapt! We staan nu bovenaan in de ranking #lekkur. De dag begon echter wat roestig. Koen moest wakker gemaakt worden door een huisgenoot na wat appjes vanuit het team. Mobiel niet in de oplader, dus geen wekker. Lekker handig… “Heeft hij gisteren gezopen ofzo?” Wel 25 strepen voor gecalled. Volgens feut Peter nog te weinig.

Toch nog op tijd in Hoogeveen aangekomen, kon de wedstrijd tegen Olhaco beginnen. Helaas zonder koffie dit keer door de vertraging. Niels kreeg al ontwenningsverschijnselen na een week in de UB 100 liter weggezopen te hebben. Jordi was ondertussen ook weer opgestaan uit de dood en wat speelde hij lekker. De hele wedstrijd is er steady gespeeld.

De eerste set was het nog een beetje krap met 25-23, maar dat werd in de tweede set heerlijk gecompenseerd met 25-14. De service in de derde set wilde niet bij iedereen lukken, wat resulteerde in een weer krappere 25-22. De wedstrijd werd prima afgesloten met 25-21. Voor sommigen werd de overwinning afgesloten in huize Deutschland en ’t Gat. Prima dag dus!

Volgende week wordt het een drukke week. Donderdag inhaalwedstrijd in de Struikhal om half 8, kom vooral kijken! Zaterdag op de normale tijd ook een wedstrijd, dus genoeg punten om binnen te harken. Tot in de Struik! IMM HERRRZZ.

P.S. Sinterklaas komt weer vroeg dit jaar, spannuuunnnnd….

gh @ VoV, Verslag van Donitas Heren 2.