Eindelijk weer drie punten voor VC Sneek H1

VoV, 28-11-2023. 15:51 uur. Na een 2-3 winst afgelopen zaterdag mocht Sneek H1 aantreden tegen Webton Hengelo H1 die afgelopen weekend nog een puntje bij Sudosa wegsnoepten.

Edward Kamphuis begon met de volgende opstelling: Luuk Boone, Jelmer Spoor, JP van der Meer, Senna Heikoop, Mark Hekstra, Klaas Jelmer Hoekstra en Kevin Hof.

Na een gelijk opgaande eerste set, tijdens de alom geprezen super Saturday, wist Sneek H1 25-17 te winnen. De tweede set ging hetzelfde van start, er werd iets meer stuivertje gewisseld maar richting de twintig zakte Sneek weg. De service druk was niet hetzelfde als in de eerste set en het rendement in de aanval was niet hoog genoeg.

De mannen uit Sneek waren erop gebrand niet weer een vijfsetter te spelen, zeker niet op hun eigen Super Saturday. Gelukkig is daar dan Edward Kamphuis, een paar superlatieven en gezegdes die alleen hij kent en de ploeg ging er weer voor. De scherpte die in de tweede set ontbrak was volledig terug in de derde set. Veel servicedruk en sterke block defense zorgde voor een overtuigende overwinning.

De vierde set startte een beetje onwennig maar algauw kwamen de roodhemden in de winnende flow en werd er een 3-1 overwinning in de wacht slepen. Dit zorgt voor een kleine voorsprong op de ranglijst en eindelijk 3 punten voor Sneek H1. Bedankt voor jullie support!

Aankomende zaterdag geen wedstrijd dus de mannen genieten van een welverdiend weekje rust. Tot de volgende!