Eindelijk weer winst voor ATC H1

VoV, 03-11-2023. 6:03 uur. Afgereisd vol goede moed om eindelijk weer een wedstrijd te winnen zaten de heren in de auto richting Ootmarsum voor de woensdag wedstrijd tegen Set-Up. Woensdag? Ja, een logische dag als je weet dat het dit weekend Koale Kermis is in Ootmarsum.

De avond begon goed, Roy was op tijd. Jurre moest zichzelf even laten gelden door iedere speler van de tegenstander hartelijk te begroeten tot irritatie van spelverdeler Bart.

De 1e set begon zeer sterk, mede door de fanatieke aanmoediging van de vriendin van Dave en, ja echt, de moeder van Jurre. De set ups van Sake vonden gretig aftrek door onze fanatieke aanvallers. Het geloof van winst groeide punt voor punt wat resulteerde in een klinkklare setwinst. De tweede set zijn we vergeten 1-1.

Set 3 stond in het teken van enkele sterspelers, waarbij Dave als midspeler de punten wist te maken en Jarno de hoeken gebruikte als gegarandeerde puntplek. 1-2. Niels wist iedere bal, vanuit iedere hoek over het net te krijgen met een punt als gevolg.

De 4e set werd omvergeblazen door zelfvertrouwen waar Michiel voorop liep. Iedere balaanraking van Michiel was een 100% score. Door de voorsprong vol te houden en uit te lopen ontstond een logisch vervolg; de winst van deze mooie wedstrijd! 1-3 voor ATC.

gh @ VoV, verslag van Remco Paulsen, ATC Heren 1. Foto Jan van den Noort.