Vizier op volleybal

 

Eredivisieselectie PDK Huizen krijgt vorm

VoV, 18-05-2024. 3:38 uur. Bij Prima Donna Kaas Huizen, uitkomend in de BetCity Eredivisie, wordt er druk gewerkt aan de selectie voor het komende volleybalseizoen 2024-2025. Met de nieuwe trainer/coach Arno van Solkema en de teruggekeerde spelers Hugo van Garderen (spelverdeler) en Mats Bleeker (libero) is er nieuw en enthousiast elan in de selectie gebracht.

De Stichting Prima Donna Kaas Topvolleybal heeft met Bram Wiltenburg, Lars Ent, Marlison Kleinmoedig en Noah Aerts overeenstemming bereikt om hun contract met een jaar te verlengen.

In Huizen krijgen zelf opgeleide spelers uiteraard ook mooie mogelijkheden. Martijn van Rooijen, Timo de Koning en Viggo Meeuwenoord zijn dan ook komend seizoen wederom in de Heren1 selectie te bewonderen.

Afscheid is er genomen van Joar Millberg, Noah van Dam, Robin Ottenhof en Andrew Tauhid. Derwin Colina is met (top) volleybal gestopt.

Prima Donna Kaas Huizen is deze week onder leiding van Arno van Solkema aan de voorbereiding op het komende seizoen gestart. De Huizer volleybalvereniging verwacht de komende weken nog nieuwe aanwinsten binnen te halen.

gh @ VoV, bron en foto’s persbericht Stg. Prima Donna Kaas Topvolleybal via Jan Kos