Vizier op volleybal

 

Eurosped contracteert 4 nieuwe speelsters

Logo_EurospedDe selectie van Eurosped voor het seizoen 2016 – 2017 krijgt langzaam vorm met de komst van vier nieuwe speelsters: Spelverdeelster Charlotte Haar komt over van het Talent Team Papendal, midspeelster Carlijn Koebrugge verruilt Springendal Set-Up ’65 voor de ploeg van Jan Berendsen, passer loper Rinske Hofstee komt van eerste divisionist Rivo Rijssen naar Almelo en libero Kim de Wild speelde vorig seizoen bij Peelpush.

De dames zijn eensgezind als het gaat om de reden van hun keuze voor Eurosped: ze willen meer trainen, veel leren en zien in hun keuze voor Eurosped de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast biedt Eurosped hun de mogelijkheid om mee te doen bij de bovenste plaatsen in de Eredivisie.

Tegenover de komst van deze vier nieuwe speelsters staat het vertrek van libero Daniëlle Nouwen (Hermes Oostende, België), diagonaal Lea van Rooijen (Sliedrecht Sport) en spelverdeelster Sterre van Doorn (Alterno) en Romee Polman.

De overgang van Rinske Hofstee naar Eurosped is wel een transfer van ‘it’s all in de family.’ Rinske treedt namelijk in de voetsporen van haar moeder en tante,  die allebei bij Arke Pollux, de voorganger van Eurosped,  in de Eredivisie gevolleybald hebben. Het leuke is bovendien dat haar moeder (Annette Hofstee – Blokhuis) en tante (Karin Blokhuis) haar gecoacht en getraind hebben in de jeugd bij Saasveldia, en vorig seizoen ook weer bij Rivo (Karin Blokhuis).

gh @ Vizier op Volleybal. Bron persbericht Eurosped.