Vizier op volleybal

 

Eurosped gaat dit weekend voor zes punten.

VoV, 06-01-2023. 18:58 uur. Voor Eurosped was de strijd om de Twente Cup, die afgelopen dinsdag voor de vierde keer werd gewonnen, een mooie voorbereiding op en gaf ook een stevig portie zelfvertrouwen voor de wedstrijden die de ploeg dit weekend op de agenda heeft staan. De ploeg van Jeffrey Scharbaai heeft zich voorgenomen om aanstaand weekend de volle buit van zes punten in Vroomshoop te houden.

Morgen, 7 januari, speelt Eurosped om 20.00 uur tegen FAST. De bezoekers staan onderaan en zijn zeker gebrand om de eerste winst mee naar huis te nemen. “Ons wedstrijdplan gaat uit van onze beste service zodat we ze passend onder druk kunnen krijgen. Daarnaast hebben wij een kleine aanpassing in onze blokkering gedaan om te voorkomen dat zij veel punten via onze handen kunnen scoren. Dit hadden we de vorige keer ook gedaan en wisten mede dankzij het plan 3-0 te winnen!” blikt Eurosped terug en vooruit.

Op zondag 8 januari speelt Eurosped tegen Voltena, een ploeg die veel verdedigt en met verrassende combinaties speelt. “Om zondag niet verrast te worden door hun spel, hebben wij donderdag video gekeken en geanalyseerd hoe zij spelen. Dit hebben wij de vorige keer dat we tegen hen speelden ook gedaan en dat had goed uitgepakt want die wedstrijd wonnen we met 3-1” aldus Eurosped.

Zowel zaterdag als zondag beloven dus spannende wedstrijden te worden. Eurosped kan de steun van de fans goed gebruiken en hoopt dan ook dat de tribunes zaterdag om 20.00 uur en zondag om 14.30 uur goed bezet zijn.

gh @ VoV, bron nieuwsbrief Eurosped. Foto Jan van den Noort.