Vizier op volleybal

 

Eurosped krijgt Peelpush op bezoek

VoV, 23-11-2017. 11:05 uur. Aanstaande zondag 26 november staat er voor de ploeg van Jan Berendsen weer een thuiswedstrijd voor de competitie op het programma. Het Limburgse Peelpush komt dan naar Vroomshoop en probeert om het Team Eurosped lastig te maken. De Eurosped fans hopen weer op een vermakelijke wedstrijd en natuurlijk zien ze het liefste dat de punten allemaal in Vroomshoop blijven.

Peelpush staat voorlaatste met zes punten uit acht wedstrijden. Eurosped heeft er uit hetzelfde aantal vijf meer en bezet de zesde plaats. De gasten gaven afgelopen zaterdag in de bekerwedstrijd tegen Set-Up ’65 een 2-0 voorsprong en een 14-12 in de tiebreak uit handen waardoor ze uitgeschakeld zijn,  Eurosped plaatste zich met de nodige moeite ten koste van Topdivisionist PDK wel voor de kwartfinale. Daarin is Springendal Set-Up ’65 de tegenstander.

De wedstrijd  van zondag in Vroomshoop begint om 15:30 uur in Het Punt. Voor volwassenen en jongeren van 14 jaar en ouder bedraagt de entreeprijs € 4,00, kinderen tot 14 jaar betalen € 1,00. Voor groepen en clubs die met 20 personen of meer komen, gelden speciale toegangsprijzen. Aanmelding vooraf is hiervoor noodzakelijk. Stuur daarvoor een mail voor meer informatie naar wimolsman@teameurosped.nl

gh @ VoV, bron Eurosped.