Vizier op volleybal

 

Even voorstellen, Krekkers D1 2018 – 2019

VoV, 11-09-2018. 5:36 uur.  Uiteraard heeft Krekkers Dames 1 de selectie voor het nieuwe seizoen ook al rond. Ze zijn immers al heel erg druk met de voorbereiding bezig. Ze waren winnaar op het Dynamo Tubbergen toernooi veertien dagen geleden en afgelopen zaterdag waren ze bij een soort van ‘Rivo trainers reünie’ present in Rijssen. Gertjan ter Harmsel (Krekkers), Frank van de Noort (WVC Volley) en Johan Strokap (Rivo) hebben immers alle drie hun roots in Rijssen bij Rivo liggen. Maar dat terzijde.

En aanstaande zaterdag is Krekkers gastheer voor DeVoKo, Wevo en Rosstars in de eerste ronde van de Nevobo beker, we bedoelen maar, dan moet je de selectie wel compleet hebben. En is het ook wel zo mooi dat de teamfoto al gemaakt is.

Op de foto ziet u met nummer 1 diagonaal Sophie Meijer en naast haar zit met nummer 2 youngster Lotte Oude Mulders, die ook op de diagonaal positie inzetbaar is. De derde diagonaal in de selectie is teamcaptain Marèll Oude Avenhuis, zij zit er weer naast met rugnummer 3, met het streepje eronder. Ojee, moet dat er nog onder gezet worden! Op de passer loper positie zijn inzetbaar Wiepie de Haan (4), Eline Goossen (6) en Ella Hazekamp (9), al zal het nog wel een paar maanden duren voordat Ella, vanwege haar herstel na een operatie, volledig zal kunnen meedraaien.

Voor de positie van spelverdeelster heeft ter Harmsel de keuze uit Karin Scholten (5) en Britt Hoek (8). Het trio midspeelsters in de selectie bestaat uit Rianne Nijhof (7), die van Apollo 8 in Borne naar Krekkers kwam, Karen Tenhage (10) en Thirza Wesselink (11). En last but not least blijft Sam Kroezen de speelster met dat andere shirt aan, met nummer 14 erop. Ten teken dat zij de libero van de ploeg is.

Zoals gezegd Gertjan ter Harmsel is de hoofdtrainer, tweede trainer is Anouk van der Wal (linksvoor op de foto) en Govert Homburg (rechtsachter op de foto) is net als vorig jaar opnieuw de teammanager. In de staf is dus helemaal niets gewijzigd.

Het bekerprogramma voor zaterdag in de Haambrink in Mariaparochie is:

  • 11:00 uur: DeVoKo vs Krekkers en Rosstars vs Wevo.
  • 13:00 uur: Krekkers vs Wevo en DeVoKo vs Rosstars.
  • 15:00 uur: Wevo vs DeVoKo en Krekkers vs Rosstars.

U bent natuurlijk van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

gh @ Vizier op Volleybal. Foto Krekkers.