Vizier op volleybal

 

Extra spelverdeler op prioriteitenlijst VC Sneek H1

VoV, 01-07-2022. 5:12 uur. De heren van VC Sneek hebben hun selectie voor het komende seizoen nagenoeg rond. De ploeg uit de Waterpoortstad maakt na afwezigheid van twee jaren weer zijn opwachting in de eerste divisie en daarmee zijn de Friezen weer terug aan het volleybalfront.

Extra spelverdeler: De Snekers hebben een kwaliteitssterke selectie alleen is het team van Edward Kamphuis en Patrick Koelemij op de spelverdeling kwetsbaar. ‘We hebben op die positie slechts één speler en daarom zouden we graag nog een extra spelverdeler aan de selectie willen toevoegen”, aldus het trainersduo.

Op de overige posities herbergt VC Sneek genoeg kwaliteit. Met Rutger Zoodsma, Klaas Jelmer Hoekstra en Tom van den Boogaard kunnen de Snekers zelfs bogen op drie mensen met eredivisie-ervaring. Dit drietal zal een aantal jeugdige talenten als Jeen Pieter van der Meer, Mark Hekstra en Senna Heikoop tot grootse daden kunnen inspireren. Daarbij geteld libero Kevin Hof en onder meer het Leeuwarder aanvalskanon Koen Sikkema maakt de Friese formatie tot een team dat speelt om de bovenste plaatsen.

Enthousiasme en homogeniteit: “Het team loopt over van enthousiasme en homogeniteit. Dat is niet het probleem. Valt onze spelverdeler weg, dan wordt het een ander verhaal natuurlijk” somt Patrick Koelemij op. “Daarom zijn we naarstig op zoek naar een extra spelverdeler die ook drie keer in de week bij de selectie komt”.

Spelers die graag voor de heren van VC Sneek willen uitkomen kunnen contact opnemen met Patrick Koelemij via 06 – 22 54 91 79 of pkoelemij@ccep.com   ”Daarbij zou dus een spelverdeler de selectie helemaal compleet maken, ”zegt Patrick Koelemij die samen met Edward Kamphuis al vroeg met de voorbereiding is gestart.

gh @ VoV, bron en foto persbericht VC Sneek.