Vizier op volleybal

 

FAST blijft jagen op ticket Kampioenspoule

VoV, 01-02-2019. 6:42 uur. Het samenwerkingsteam FAST onderneemt zaterdag opnieuw een poging zich te scharen bij de eerste zes ploegen uit de Eredivisie. Of de Nederlandse top zes straks in Limburg (Gennep) en Noord Brabant (Sint Anthonis) te bewonderen is, hangt in de eerste plaats af van de prestaties van FAST.

Zaterdag ontvangt de Roze Brigade nummer twee Eurosped, dat gisteravond de halve finale in het bekertoernooi verloor van Sliedrecht Sport.

De thuisploeg weet in sporthal Pica Mare wat het te doen staat. Een overwinning verschaft FAST de toegang tot de Kampioenspoule. Verliest de Roze Brigade de strijd, dan is zij afhankelijk van het resultaat van de achtervolgers in de race om de zesde plaats. Bij een nederlaag in Sneek is Dros-Alterno veroordeeld tot de degradatiepoule. Indien Talent Team Papendal (achtste) en bekerfinalist Apollo 8 (negende) punten verspelen, is FAST zeker van plaatsing.

In het laatste thuisduel in de reguliere competitie kan FAST beschikken over de kersverse aanwinst Puck Hoogers. De passer-loper komt over van eerstedivisionist VC Velden. FAST vs Eurosped begint zaterdagavond 2 februari om 20.00 uur in sporthal Pica Mare in Gennep.

gh @ VoV, voorbeschouwing Jos Gröniger, PR – Commissie FAST. Foto Rudy van ’t Rood.