Vizier op volleybal

 

FAST en ARBO Rotterdam samen verder als ARBO Rotterdam/ FAST

VoV, 29-10-2021. 5:02 uur. De continuïteit van topvolleybal in Noord-Limburg en oostelijk Noord-Brabant krijgt een nieuwe impuls. In het kader van de verdere professionalisering van de Eredivisie organisatie die zetelt in Sint Anthonis en Gennep presenteert het bestuur een nieuwe hoofdsponsor en naamgever. Met deze sponsorovereenkomst draagt de regionale volleybaltrots met zes jaar ervaring, vaste waarde in de Eredivisie, voortaan de naam ARBO Rotterdam/ FAST.

Afgelopen weken bereikten vertegenwoordigers van Flamingo’s Activia Stichting Topvolleybal (FAST) en de directie van ARBO Rotterdam B.V. overeenstemming over een verbintenis die loopt tot en met het seizoen 2022-2023. De overeenkomst die officieel op 1 januari 2022 ingaat, wordt op zondag 7 november bekrachtigd. Dat beide partijen werk maken van de samenwerking blijkt nu in de aankondigingen en uitingen de nieuwe naam al breed uitgedragen wordt.

Voorafgaand aan de eerstvolgende thuiswedstrijd ARBO Rotterdam/ FAST – Draisma Dynamo zetten in de Activiahal directeuren Dragan Culic en Ellis Smoor van ARBO Rotterdam en clubvoorzitter Jan Peters de handtekening onder de overeenkomst. Door de nieuwe sponsorovereenkomst ziet de eredivisionist uit Gennep en Sint Anthonis de toekomst met nog meer vertrouwen tegemoet. Het landelijk bekende ARBO Rotterdam komt de exposure van FAST ten goede, terwijl het over de handgrepen beschikt om de binding met de regio te verstevigen.

Want ARBO Rotterdam/ FAST wil met behulp van de sponsoring het regionale volleybal een impuls geven. De overeenkomst maakt dat ARBO Rotterdam/ FAST een aantrekkelijke partner wordt voor werkgevers die via de sport hun netwerk willen uitbreiden. ARBO Rotterdam is een landelijk opererend organisatieadviesbureau gespecialiseerd op het gebied van Kwaliteit Arbo/Veiligheid en Milieu. Het adviseert over alle veiligheids-, Milieu- en kwaliteitskwesties binnen bedrijven en verzorgt opleidingen voor het personeel.

Sportsponsoring is in de 20-jarige historie routine voor ARBO Rotterdam. Het Rotterdamse bedrijf heeft vanaf de oprichting in 2001 geleden verbintenissen met Betaald Voetbalorganisatie Sparta Rotterdam als official sponsor. Daarnaast is ARBO Rotterdam official sponsor van Excelsior Rotterdam. Ook bij andere sporten is ARBO Rotterdam B.V. betrokken. Het bedrijf is sinds jaren sponsor van SVH Waterpolo en heeft een eigen e-sport team (ARBO Rotterdam e-sport). In het verleden was ARBO Rotterdam sponsor in het handbal (ARBO Rotterdam/Haro) en was het in het volleybal meer dan zeven jaar hoofdsponsor en naamgever van het Eredivisie herenteam ARBO Rotterdam/Fusion. In die reeks professionele sportorganisaties past de naam ARBO Rotterdam/ FAST uitstekend.

Dat vindt ook Dragan Culic, de directeur ARBO Rotterdam: “ARBO Rotterdam B.V. viert dit jaar haar 20-jarig jubileum. Wij zijn een jong, dynamisch en doelgericht bedrijf waar ook een maatschappelijke rol hoog in het vaandel staat. In dit kader willen wij ons graag associëren met de sportclubs met ambitie en enthousiasme. Wij vinden FAST precies passen in deze beschrijving. Wij kijken uit naar een langdurige, prettige en succesvolle samenwerking.”

De ondertekening van het sponsorcontract vindt plaats op zondagmiddag 7 november in de Activiahal in Sint Anthonis. Pers wordt vanaf 14.30 uur ontvangen voor een korte presentatie en ontmoeting met directeur Culic en voorzitter Jan Peters. Bij dit persmoment ligt een informatiepakket voor belangstellenden klaar.

gh @ VoV. Bron en affiche via persbericht PR-Commissie ARBO Rotterdam/ FAST.