Vizier op volleybal

 

Fellini Vips ’83 Volleybal Challenge

VoV, 14-05-2018. 8:30 uur. Zaterdag 19 mei staat de Pathmoshal in het teken van de Fellini Vips ‘83 Volleybal Challenge. Olympisch kampioen Bas van de Goor neemt het op tegen geduchte tegenstanders om geld in te zamelen voor zijn Foundation.

Bas kreeg zelf op latere leeftijd diabetes en zet zich in voor patiënten en gezinnen die met deze aandoening te maken krijgen. Alles draait om een gezond en gelukkig leven met diabetes. Eén van de vele activiteiten die Bas organiseert is een gezinsweekend voor patiënten en hun familie.

Wij van volleybalvereniging Fellini Vips, willen graag zoveel mogelijk gezinnen aan zo’n weekend laten deelnemen en zamelen daar geld voor in.

Zaterdag 19 mei 2018 – Pathmoshal – Veilingstraat 20 in Enschede

11:00  – 14:00 uur: Bas geeft een gratis volleybal clinic voor kinderen met diabetes tussen de 6 en 18 jaar. Aanmelden kan via www.bvdgf.org/enschede/

14:00  – 16:00 uur: lokale topteams spelen een mini driekamp met deelname van Bonhoeffer College WK team, Harambee Heren 1 en Fellini Vips Heren 1

16:00  – 17:00  uur:  De Challenge; Bas van de Goor + guest(s) spelen tegen de winnaar van de driekamp

17.30 uur: uitreiking van Cheque met ingezamelde bedrag door Jurgen van Houdt, wethouder van Sport in Enschede

De gehele dag wordt feestelijk opgezet met veel muziek, interactie met het publiek, fotomomenten met de toppers en aandacht voor diabetes en sport in het algemeen. Toegang is vrij voor iedereen.  Kom kijken, kom aanmoedigen en steun het goede doel!

gh @ VoV, bron Frank Oort, Fellini Vips ’83.