Vizier op volleybal

 

Final Four Beach Liga dames (Dld) bekend.

VoV, 20-06-2020. 12:57 uur. Na 14 wedstrijden per duo gedurende 7 dagen (vanaf 13 juli tot en met gisteren), waarop per dag 8 uur werd gespeeld (eerste duel om 12:00 uur, laatste om 19:00 uur) zijn de vier duo’s die gaan deelnemen aan de Final Four, die ook in Düsseldorf wordt gespeeld, bekend.

De vier teams die na 12 wedstrijden als kanshebbers voor deelname aan de Final Four aan de laatste dag begonnen, waren Borger/ Müller (20 punten), Körtzinger/ Schneider (18 punten), Behrens/ Tillmann (16 punten) en Klinke/ Ottens (12 punten). Alle teams hadden gisteren op de afsluitende dag nog 2 partijen te spelen.

In de stand kwam geen wijziging meer. De favorieten Borger/ Müller pakten net als Körtzinger/ Schneider 2 zeges en 4 punten. Behrens/ Tillmann en Klinke/ Ottens wonnen en verloren op de laatste dag, waardoor zij op 18 en 14 punten eindigden. Deze 4 duo’s gaan onder elkaar uitmaken wie zich de eerste kampioen van de Beach Liga mag noemen.

Vanaf vandaag is het de beurt aan de mannen. Volgens dezelfde toernooiopzet gaan zij ook via 14 wedstrijden in 7 dagen uitmaken welke duo’s een ticket voor de Final Four kunnen bemachtigen.

Het Final Four weekend (11 en 12 juli) wordt gespeeld nadat ook de mannen hun competitie erop hebben zitten.

gh @ Vizier op Volleybal. Foto FIVB.