Vizier op volleybal

 

Floortje Meijners langer bij Monza

VoV, 03-06-2020. 13:40 uur. De Nederlandse international Floortje Meijners, die bij het OKT in Apeldoorn begin januari na lange afwezigheid opnieuw voor Oranje uitkwam,  heeft haar contract met Monza, dat volgend seizoen onder leiding staat van Marco Gaspari, verlengd en ze zal tot minimaal 2021 de kleuren van deze club blijven verdedigen.
In het afgebroken seizoen 2019-2020 had Meijners met haar gescoorde punten (totaal 228) een grote bijdrage aan de successen van haar ploeg.

“Ik ben erg blij dat ik bij Monza kan blijven” vertelde ze. “De club heeft voor volgend seizoen een prima team samengebracht en daar ben ik erg verheugd over. Ik voel me prima in en bij Monza, het is een ambitieuze club met dezelfde doelen als ik. Mooi dat vele collega’s van vorig seizoen ook blijven, we hebben samen een geweldige tijd gehad.”

“Floortje is een kwalitatief zeer goede speelster met heel veel ervaring”. We zijn ervan overtuigd dat zij een belangrijke, wezenlijke en fundamentele bijdrage zal leveren aan de targets die wij ons met dit team hebben gesteld” aldus Claudio Bonati, de directeur van Saugella Monza.

gh @ Vizier op Volleybal. Foto CEV.