Vizier op volleybal

 

Fotoreportage van de NGJK-titelstrijd.

VoV, 06-06-2022. 4:46 uur. Afgelopen zaterdag vond de NGJK-titelstrijd, de gesloten clubkampioenschappen van Nederland, plaats in Emmeloord Voor de A-, B- en C-leeftijdscategorie. Vizier op Volleybalfotograaf Jan van den Noort was erbij voor een uitgebreide reportage van de wedstrijden en de huldigingen.

In zijn mooie reportage zijn veel wedstrijdfoto’s te zien van de deelnemende ploegen met de nodige emotie, vreugde en een beetje verdriet. De huldiging van de pechvogel van de dag, van het bedankje voor de scheidsrechters en natuurlijk ook van de prijsuitreiking, waarbij het jammer was dat twee teams al voortijdig vertrokken waren, legde hij ook vast.

Bij dit artikeltje hebben we de foto van Bertus van Asselt geplaatst, hij werd tot de scheidsrechter van het seizoen gekozen. Omdat we vonden dat die titel wel een apart plaatsje verdiende.

Enfin al met al een zeer geslaagde volleybal dag voor de beste jeugdteams van Nederland. Via  DEZE LINK  wordt u doorgeschakeld naar de reportage. Wij wensen u alvast veel kijkplezier.

gh @ Vizier op Volleybal. Foto Jan van den Noort.