Vizier op volleybal

 

Geen stunt Donitas H2 tegen koploper

VoV, 19-02-2020. 14:38 uur. Afgelopen zaterdag weer een kans, dit keer tegen Madjoe in Enkhuizen. De nummer 8 tegen de nummer 1. Dit keer niks te verliezen, alleen maar kans op punten. Dit wedstrijd begon al met veel spanning, want we mochten een keer op centercourt.

De eerste set was dan ook snel voorbij, want iedereen moest wennen aan het “nieuwe” veld. De tweede set was dan al stukken beter, maar helaas ging ook deze set voorbij aan de mannen van het tweede.

In de derde set werd er dan ook eindelijk gevolleybald. Deze set zou niet verloren gaan en dat was ook het geval! Met een stand van 18-12 voor Donitas waren we er dan ook bijna. Maar toen het 19-18 voor Donitas stond was er van de bravoure niet meer zoveel over. Een hoog blok van Madjoe en een harde serve hebben ze ook dit punt van Donitas gepakt. In de vierde set was de serve van Madjoe met nog meer vertrouwen en wij raakten de focus kwijt. Waardoor de wedstrijd voorbij was met een stand van 4-0 voor Madjoe.

We moesten ook tegen de duidelijke nummer 1, dus dat we ook al bijna 1 punt hadden was al een beetje beschamend. Im Herzz!

gh @ VoV, verslag Donitas Heren 2.