Vizier op volleybal

 

Geslaagd jeugdtoernooi in Doetinchem

VoV,07-09-2021. 6:34 uur.  Op zondag 5 september jl. vond er een officieus NOJK voor jongensteams plaats in de topsporthal te Doetinchem.  In het toernooi, georganiseerd door Rabobank Orion in samenwerking met ROOT Twente ’05, gaven een aantal gerenommeerde jongens opleiders acte de préséance.

Wat opviel was dat er een gedegen niveau werd neergezet, en dat vooral bij de B jongens het niveauverschil klein te noemen was bij de top 4. Dat leverde veelal spannende wedstrijden op van hoogstaand niveau.

Dat uiteindelijk de finale bij de jongens werd beslist met een 2 punten verschil in de beslissende 3e set was de kers op de taart. Natuurlijk is het hebben van een winnaar altijd belangrijk, maar er was na bijna een jaar verstoken te zijn van goed jeugd volleybal eindelijk weer zaal volleybal op niveau, en dat was voor iedereen de beloning. Wat dat betreft blijft sport verbinden, en staat plezier voorop!!

De eindstand bij de Jongens B: 1> Rabobank Orion, 2> PDK Huizen, 3> Twente ’05, 4> Draisma Dynamo, 5> ’t Aogje Breda

De eindstand bij de Jongens C: 1> ROOT Twente ’05, 2> PDK Huizen, 3> Rabobank Orion

Langs deze weg wil ik, mede namens de organisatie, alle aanwezigen en vrijwilligers bedanken voor een zeer geslaagd toernooi. Hopelijk de opmaat voor een nieuw volleybalseizoen in de zaal, met een NOJK voor de jeugd!!

gh @ VoV, bron en foto Marco Buiting, technisch manager Rabobank Orion.