Goede generale repetitie Peelpush

Vershuys.com Peelpush heeft de vierde plek stevig in handen,  nadat met 3-0 van TVC Amstelveen werd gewonnen. Onder toeziend oog van de sponsoren, die speciaal voor deze wedstrijd waren uitgenodigd, in verband met de presentatie van de nieuwe sponsoruitingen aan de wanden, wist de Peelploeg binnen het uur via de setstanden 25-10, 25-17 en 25-16 te winnen.

Trainer/coach Johan Leenders, die weer kon beschikken over Monique Vissers, gaf zijn meiden voor de wedstrijd de opdracht om gefocust te starten en vooral het eigen spel te blijven spelen. Direct bij aanvang van de wedstrijd werd duidelijk dat Peelpush deze opdracht goed uitvoerde want midspeelster Anne Janssen wist meteen een gat van maar liefst tien punten te slaan met haar serve. Peelpush maakte weinig fouten en zette de gasten onder druk met een degelijke serve en uitstekend aanvalswerk. De eerste set ging dan ook met duidelijke cijfers naar de thuisploeg, 25-10.

In de tweede set werd er gewisseld aan Meijelse zijde. Peelpush maakte ook vandaag duidelijk over een sterk collectief te beschikken want er werd veelvuldig gewisseld maar dit had geen effect op het spel van Peelpush. Peelpush kwam voor met 19-10 en op dat moment leek de concentratie even af te nemen en wist Amstelveen enkele punten op rij te maken. Bij 19-15 pakte Peelpush de draad weer op en wist uiteindelijk deze tweede set te winnen met 25-17.

De gasten uit Amstelveen kwamen in het begin van de derde set even op voorsprong. Voor Peelpush was het zaak zich weer te richten op de opdracht. Het ging zo gemakkelijk in de eerste twee sets dat de focus even weg was. Peelpush wist snel orde op zaken te stellen en het heft weer in eigen handen te nemen. Na 53 minuten speeltijd stond er een mooie 3-0 op het scorebord.

Deze simpele overwinning betekent dat Peelpush niet al teveel krachten heeft hoeven te verspelen en fit kan starten aan de voorbereiding op de bekerwedstrijd van aanstaande woensdag. In de kwartfinale wacht Sliedrecht Sport en het belooft een waar spektakel te worden. Vorige week nog wist Peelpush op Sliedrechtse bodem een punt te winnen. Wie weet wat de Meijelse ploeg in eigen huis voor elkaar kan krijgen?! De wedstrijd begint om 20:00u in sporthal De Korref. Peelpush hoopt opnieuw op uw aanwezigheid steun!

(wedstrijdverslag ontvangen van Inge Poels, PR manager Vershuys.com Peelpush)