Vizier op volleybal

 

Grootse huldiging Sliedrecht Sport D1

VoV, 11-05-2018. 5:42 uur. Aanstaande zaterdag 12 mei vormt sporthal De Basis het sfeervolle decor voor een grootse huldiging van Dames 1 van Sliedrecht Sport voor het behalen van het landskampioenschap volleybal. Ook wordt het beste seizoen ooit in de meer dan zestigjarige geschiedenis van de vereniging gevierd.  Tevens wordt afscheid genomen van vertrekkende speelsters en stafleden. Het programma begint om 19.30 uur. Aansluitend breekt natuurlijk het kampioensfeest los.

De jaargang 2017-2018 was een absoluut topseizoen voor Sliedrecht Sport.  Heren 1 werd kampioen van de Topdivisie en promoveert naar de Eredivisie. Dames 1 pakte de triple: Supercup, Nationale Beker en het landskampioenschap én speelde in de Champions League. Meisjes C en Jongens A en C werden nationaal kampioen en als kers op de taart werd Sliedrecht Sport wederom uitgeroepen tot beste jeugdopleiding van Nederland.

Bekerkampioenen: Bij al deze aspecten wordt zaterdag tijdens de huldiging op feestelijke wijze stil gestaan. Eerder op die dag spelen Jongens A, B en C en Meisjes C hun finalewedstrijden in het bekertoernooi. Bij winst worden ook die teams ’s avonds in het zonnetje gezet.

Afscheid: Tijdens de festiviteiten nemen we ook afscheid van de ‘weggaanders’, zoals Matt van Wezel, Erik Koppelaar en een viertal speelsters. Wie zouden naast Lisa Vossen en Carlijn Oosterlaken die andere twee dames dan toch wel zijn?

gh @ VoV. Bron persbericht Sliedrecht Sport. Foto Rudy Biekart.