Halley morst puntje tegen hekkensluier Rosstars.

VoV, 21-11-2021. 8:27 uur. In de Eerste Divisie A bij de dames werd de wedstrijd DeVoKo vs. VoCASA dames 2 uitgesteld. Verder kon het volledige programma doorgaan.

Koploper Halley liet zich in de eerste set verrassen door rode lantaarndrager Rosstars. De gasten uit Rossum pakten met 23-25 meteen een puntje. Daarna was er voor hen geen succes meer weggelegd. Met 25-10 en twee keer 25-16 herstelde Halley de verhoudingen zoals die op de ranglijst staan.

SV Dynamo dames 2 morste ook een puntje bij de nummer voorlaatst Emmen ’95. Na 20-25 en 11-25 konden ze de derde set niet voor zich beslissen. De thuisploeg bleef daarin met 25-15 ruim aan de goede kant van de score. De 18-25 maakte daarna duidelijk wie er het meeste recht op de zege had.

Donitas Dames 2 leed thuis een 1-3 nederlaag tegen Dash Vorden. Met 19-25 en 20-25 namen de gasten een 0-2 voorsprong en met 17-25 wisten ze een tiebreak buiten de deur te houden. De derde set was met 25-20 naar Donitas gegaan.

Set-Up dames 2 heeft bij hun tweede bezoek in Apeldoorn de tweede nederlaag van het seizoen geleden Alterno dames 2 won met 3-2. Met name de grote verschillen in de vierde en vijfde set waren opvallend. Daarin bleef Alterno met 25-15 en 15-6 de sterkste nadat ze dat in de eerste drie sets met 25-20, 16-25 en 20-25 niet waren geweest.

Wevo ’70 leed thuis een 1-3 nederlaag tegen Sudosa-Desto dames 2. Toen de wedstrijd na drie sets verloren was kon Wevo de eer en een puntje redden middels 25-22. Daarvoor waren de gasten uit Drenthe met 22-25, 23-25 en 18-25 te sterk geweest.