Halve finale eindstation voor Rauwerdink

vlag3rszIn de Italiaanse play – offs is de halve eindstrijd het eindstation geworden voor Topvolley Latina, de ploeg van Jeroen Rauwerdink. De tweede wedstrijd tegen Modena ging met 0-3 verloren, nadat eerder al uit een 3-2 nederlaag was geleden. In de eigen hal sloeg Modena zich via 20-25, 19-25 en 22-25 naar de finale.  Jeroen had in alle drie sets invalbeurten, hij scoorde daarin vijf keer en stond foutloos te passen.

Alleen in de tweede set kon Latina tot aan de tweede technische time out (16-15) weerwoord bieden, daarna namen de gasten het over en wonnen na een 18-21 tussenstand. In de eerste (12-16 en 15-21) en derde set (10-16 en 18-21) bleef Modena na een overtuigende start het wedstrijdbeeld bepalen.

De tegenstander in de finale moet komen uit de partij tussen Trentino en Perugia. Daar is de stand in wedstrijden 1-1, beide ploegen wonnen hun thuiswedstrijd met 3-1. Vrijdag is Trentino voor de tweede keer in deze serie van drie wedstrijden gastheer.