Vizier op volleybal

 

Hans Giesselink nieuwe trainer Krekkers D1

VoV, 11-04-2023. 5:45 uur. Frank van de Noort vertrekt aan het einde van dit seizoen bij V.V. Krekkers. Ondanks diverse gesprekken, blijkt dat het verengingsbelang en het investeren in de eigen jeugd niet overeenkomt met de ambities van Frank.

Van het huidige ervaren Dames1 stoppen diverse ‘oudere’ speelsters. Dit betekent dat het team er anders uit komt te zien en de vereniging wil gaan bouwen aan de toekomst. Dit betekent onder andere dat de jeugd een kans moet gaan krijgen om door te stromen. Feitelijk dezelfde kans die veel huidige speelsters uit Dames1 ook ooit hebben gekregen. Wat is immers de droom van vele jonge speelsters? Vaak toch gewoon spelen in het eerste damesteam.

In dat verlengde is de technische commissie op zoek gegaan naar een nieuwe trainer voor Dames 1. Diverse gesprekken zijn gevoerd met potentiële trainers. Dit resulteerde afgelopen week in het vastleggen van een nieuwe trainer, te weten Hans Giesselink.

Hans is zeer ervaren als trainer en heeft onder andere training gegeven bij Set-Up ’65, Dynamo Tubbergen en afgelopen seizoen(en) was hij trainer/coach bij Wevo Dames2 en assistent-trainer/coach bij Dames1.

Hans omarmt de visie van V.V. Krekkers, waarbij het investeren in de vereniging en het opleiden van de eigen jeugd een prominente plaats zal gaan krijgen. De technische commissie, het team en de vereniging kijkt uit naar een mooie samenwerking met Hans.

gh @ VoV, bron persbericht Krekkers. Archieffoto.