Vizier op volleybal

 

Hans Wesselink nieuwe trainer Kangeroe H1

VoV, 11-05-2020. 4:35 uur.  Wij willen iedereen bedanken voor de interesse en alle ingestuurde e-mails inzake het trainerschap bij Kangeroe Heren 1, maar we hebben in Hans Wesselink de nieuwe trainer gevonden voor Kangeroe Heren 1. Na meerdere gesprekken, waarin de wensen en verwachtingen werden uitgesproken, hebben Kangeroe Heren 1 en trainer Hans Wesselink elkaar kunnen vinden.

Hans Wesselink zal het nieuwe seizoen de heren voorzien van verfrissende trainingsstof en daarnaast zal hij op afstand de analyses doen van de te spelen wedstrijden om er daarna een strak trainingschema op na te kunnen houden. Met deze aanvulling verwachten de heren van Kangeroe Heren 1 een volwaardige tegenstander te kunnen zijn in de 2de divisie.

Hans Wesselink is beslist geen onbekende voor de vereniging Captains *** Kangeroe en heeft al meerdere jaren een sterk en loyaal Kangeroehart. Hans heeft zelf diverse jaren op hoog niveau bij Kangeroe gespeeld, maar moest dit helaas opgeven i.v.m. een blessure aan de knie. Hans staat bekend als een harde werker die altijd voor de winst ging en de bal niet uit het oog verliest. Daarnaast was sportiviteit een belangrijke pijler voor hem. Nadat duidelijk was dat hij, door de blessure aan de knie, niet meer het niveau kon halen wat hij eerder langdurig gespeeld had, werd de spelerscarrière omgezet naar een trainerscarrière.

Wat voor type trainer Hans Wesselink is geworden is hierboven al beschreven. Hij verlangt een intrinsieke motivatie met hoge werklust en een niet opgeven mentaliteit. Moe van het veld stappen en kunnen zeggen dat je er alles aan hebt gedaan dat is wat Hans Wesselink wil zien. Daarom denken we dat Hans Wesselink goed bij deze groep zal passen, want dat is nu net de mentaliteit die in deze groep heerst. Ook de gezelligheid na de tijd is een belangrijke factor voor zowel de trainer als ook de spelersgroep.

Aankomend jaar is Heren 1 zoals gezegd te bewonderen in de 2de divisie, maar mocht je als speler interesse hebben om eens mee te willen komen trainen, dan hebben we zeker nog wel een plekje voor je. Omdat onze groep groot is kun/mag je ook af en toe eens een wedstrijd laten schieten als dat een keertje moet. We gaan binnenkort weer beginnen met beachen. Dus mocht je de groep eens willen zien en kijken of het wat voor je is, dan ben je bij deze van harte welkom om een keer langs te komen en mee te doen.

gh @ VoV, bron Herre Oosterhof, Captains***Kangeroe