Vizier op volleybal

 

Henk de Jong, Arjen de Boer en Sandor van der Heide gasten sponsoravond VC Sneek

VoV, 28-11-2023. 15:58 uur. Komende donderdag 30 november organiseert volleybalclub VC Sneek een inspirerende avond voor de sponsoren van de club. Onder leiding van Arjen de Boer, sportverslaggever van Omrop Fryslân, worden de aanwezigen meegenomen in een avond vol met anekdotes, boeiende verhalen en tips vanuit de voetbalwereld.

Spontane idee: VC Sneek is blij dat men drie van deze prominente mensen heeft kunnen strikken voor een amusante avond. De organisatoren Bert Baanstra, Koos Nederhoed en Antoinette Overzet zijn al een paar maanden bezig om dit spontane idee vorm te geven. “We hebben alle voormalige en huidige sponsoren en mogelijke toekomstige sponsoren zoveel mogelijk aangeschreven, Daarnaast ook onze Vrienden van …, “zegt Bert Baanstra.

Beachclub: De avond wordt gehouden in de Beachclub in Sneek. Vanaf 20.00 uur is de inloop waarna om 20.30 uur het edele drietal van start gaat met smakelijke verhalen.

Positieve impulsen: Het organiseren van dergelijke avonden past geheel in de betrokkenheid van VC Sneek met de mensen die de club een warm hart toedragen. Bij de thuiswedstrijden van dames 1 en ook heren 1 weet het publiek in groten getale de Sneker Sporthal te vinden. Mede door de kampioenschappen van de beide teams en de ontwikkelingen bij de jeugd krijgt de club positieve impulsen. Een voorbeeld van zo’n impuls is de introductie van Smashbal dat afgelopen zondag voor het eerst gehouden werd en al een enorm succes was.

VC Sneek wil door: De ambities zijn groot en het volleybal leeft als nooit tevoren in de Waterpoortstad. Op deze sponsoravond wordt het publiek meegenomen in “het leiderschap in de sport”. Hoe haal je het beste uit jezelf en je team? Henk de Jong & Sandor van der Heide geven door hun ervaringen, kennis en expertise, aangevuld met anekdotes uit de voetballerij antwoord op deze prangende vragen.

Aanmelden: Nog niet aangemeld? Voormalige, en mogelijke toekomstige sponsoren zijn van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Meld u aan via sponsoring@vcsneek.nl. De entree is vrij. Er zijn nog enkele plaatsen vrij!

gh @ VoV, Bron VC Sneek, foto affiche Mark Eldering