Vizier op volleybal

 

Het nieuwe VoV abonnementsjaar 2017

cropped-1euro.jpgVoV, 31-12-2016. 6:15 uur.  Voor degenen die hun vrijwillige VoV abonnement per kalenderjaar voldoen begint morgen dat nieuwe jaar alweer. Gelukkig hadden velen deze reminder niet nodig om de basisbijdrage van € 1,00 per maand over te maken en betaalden zij het bedrag als maand- , kwartaal-  of jaarlijkse bijdrage voor 2017 al (automatisch) aan ons.

Niet uitsluitend spelers, speelsters, trainers en volleybalfans maar ook vele clubs toonden hun waardering voor het nieuws dat wij (nog altijd gratis) over hun club, hun teams en hun sport brachten en steunden ons zo.  Onze dank daarvoor, wij zullen ons uiterste best blijven doen om ook volgend jaar weer elke dag actueel volleybalnieuws te brengen. Maar beseffen heel goed dat we daarvoor wel van u afhankelijk zijn. Zowel via uw bijdrage als voor de nieuwsitems.

Help dus VoV ook volgend jaar on-line te houden. Doneer vandaag uw bijdrage van één euro per maand nog op bankrekening  NL47 RABO 0108.3290.03 t.n.v. Bureau Arghent o.v.v. VoV.  Mocht u onverhoopt vergeten zijn om uw vrijwillige bijdrage van vorig jaar te voldoen, dan kan dat natuurlijk ook nog.

gh @ Vizier op Volleybal.