Vizier op volleybal

 

Het NOVO Beachvolleybaltoernooi

VoV, 06-05-2019. 10:57 uur. Volleybalvereniging NOVO organiseert ook dit jaar het beachvolleybaltoernooi op het strand van Noordwijk. Iedereen is welkom op 22 juni om mee te doen aan de bedrijven- en recreatieve competitie. Hoe meer teams zich aanmelden, hoe leuker het toernooi wordt! Het is mogelijk deel te nemen aan de 2 x 2 of 4 x 4 competitie, waarbij je met je team ’s morgens in een ochtendpoule uitmaakt of je in de ‘winnaars’- of ‘verliezers’- poule eindigt.

Uiteindelijk moet het resultaat de pret niet drukken, de relaxte sfeer die deze sport met zich meebrengt maakt het ondanks alles een gezellig en laagdrempelig evenement. Ook dit jaar zullen we zorgen voor muziek en zijn er altijd kleine extra’s. Je kunt bijvoorbeeld dit jaar tussen je eigen wedstrijden door even kijken bij de nationale competitie om je skills waar nodig te verbeteren. Dit jaar spelen de eerste divisie dames- en herenteams ook op ‘ons’ strand.

Strandpaviljoen de Koele Costa is na het succes van afgelopen jaren ook dit jaar weer bereid gevonden om het toernooi te huisvesten. Na afloop van het toernooi kun je hier een lekker drankje of versnapering meepikken voor je huiswaarts gaat. Strandafrit 21 is gelegen aan het einde van de Zeereep te Noordwijk. We adviseren jullie om gebruik te maken van het nabij gelegen parkeerterrein Wantveld.

Hoe ziet de dag er uit? In de ochtend vragen we jullie rond 9:00 uur aan te melden. Afhankelijk van het uiteindelijke aantal aanmeldingen worden poules opgedeeld. We zullen we proberen te starten rond 10:00 uur en verwachten rond 17:00 uur klaar te zijn.

Meldt je aan voor dit schitterende evenement via: http://beachvolleybalnoordwijk.com/  en hou onze Facebook pagina in de gaten: https://www.facebook.com/NOVObeach/ . Voor vragen kun je altijd een mail sturen naar beachnovo@hotmail.com  of laat een persoonlijk bericht achter via onze Facebook pagina.

gh @ VoV, Bron persbericht NOVO. Foto CEV /FIVB.