Vizier op volleybal

 

Heva VcV D1 en Frans Jordens uit elkaar

VoV, 01-12-2018. 4:03 uur.  Na 14 jaar gaan Heva VcV dames 1 en coach Frans Jordens uit elkaar.  De Dames 1 van Heva VcV stoppen met toptrainer en coach Frans Jordens. Dames 1 speelt al een aantal jaren met succes in de Eerste Divisie A onder leiding van Frans Jordens. Ieder jaar werden de prestaties beter en klommen de dames in de ranking omhoog. Dit seizoen zelfs op de 5e plaats. Heva VcV is dan ook blij met de prestaties van Frans en de Dames 1. Hij weet als geen ander het maximale uit deze dames te halen, 14 jaar is Frans al aan de vereniging verbonden.

Frans zijn successen op een rij. 2015 3e plek op de NOJK (Nederlandse Open Jeugd Kampioenschap) voor A – jeugd. 2015 Dames 1 Kampioen tweede divisie, 2013 promoveerde Heva VcV naar de tweede divisie, 2010 Dames 1 kampioen 3e divisie. Naast de goede prestaties ziet hij ook de talenten vanuit de jeugdopleiding van Heva VcV en met een persoonlijke training stromen deze meiden door naar het hoogste niveau.

Om dit niveau vast te kunnen houden hebben Frans en de dames 1 al het vorige seizoen aangegeven dat er een tweede trainer/coach moest komen. Nadat Dirk Groeneveld is gestopt als tweede trainer/coach heeft Frans het een periode alleen geprobeerd, maar dat was te zwaar en niet goed voor de dames.

De technische commissie, het bestuur, de dames en Frans zelf zijn op zoek geweest, maar een tweede trainer kwam er niet van. Ondertussen viel de chemie weg tussen de dames 1 en Frans Jordens en na 14 jaar willen de dames een andere trainer. De dames zijn Frans erg dankbaar voor zijn prestaties en hebben dat dan ook laten weten met een knuffel en een traan. Heva VcV zijn nog in gesprek met Frans of hij nog op een andere manier verbonden kan blijven met de vereniging.

Op dit moment is Heva VcV op zoek naar een vervanger voor Frans Jordens en naar een assistent coach/trainer. De dames zijn super gemotiveerd en hopen snel een nieuwe trainer/coach te verwelkomen. Heva VcV vindt het erg belangrijk dat er een goede samenwerking is tussen trainers/coaches van de jeugd en senioren. De talenten vanuit de jeugd kunnen dan goed doorstromen naar het hoogste niveau.

Nieuwe trainers kunnen zich melden via onze site www.hevavcv.nl of technischecommissie@hevavcv.nl

gh @ VoV, persbericht Heva VcV Varsseveld. Foto idem.