Vizier op volleybal

 

HLB van Daal/DS verlengt met Luuk Jothmann

VoV, 26-03-2020. 4:28 uur. In tijden van een samenleving die wordt door het Coronavirus geteisterd is er toch ook goed nieuws te melden. Namelijk HLB van Daal/DS is verheugd mee te kunnen delen dat Luuk Jothmann nog een seizoen als hoofdtrainer/coach voor de dameslijn blijft. Hiermee spreekt HLB van Daal/DS haar vertrouwen uit in de lijn die is ingezet.

Dames 1: Na de 7e en 5e plaats is dames 1 dit jaar op een uitstekende 4e plaats geëindigd in de Tweede Divisie D. De nieuwe speelsters hebben een goede stijgende ontwikkeling laten zien.
Ook voor komend seizoen zullen er wel enkele personele wijzigingen plaatsvinden zoals elk seizoen. Belangrijk is dat dames 1 in de huidige samenstelling het seizoen goed kan afsluiten en afscheid kan nemen van speelsters. Indien er nog een mogelijkheid is, afhankelijk van de Corona situatie, zal tijdens een nog te organiseren einde seizoen 19-20 toernooi afscheid worden genomen van een aantal dames.

Toekomst: Er staat een zeer talentvolle groep jeugdspeelsters klaar die mee moeten gaan trainen op niveau. Voor de Technische Commissie een lastige puzzel om deze jeugdspelers op niveaus in te delen zodat HLB van Daal/DS voor haar eerste teams eigen jeugd kan blijven inpassen.

De TC is al druk bezig met deze puzzel. Belangrijk blijft dat er vanuit de jongste jeugd nieuw talent doorstroomt.

De intentie om trainers intern te trainen en te coachen op de ontwikkeling van spelers is een van de zaken die Jothmann volgend seizoen nog actiever wil voortzetten.

gh @ VoV, bron persbericht HLB van Daal/DS. Foto idem.