Vizier op volleybal

 

Ideaal buiten: Het buitenvolleybalnet

Buitennet2

VoV, 02-06-2017. 17:49 uur.  Hoe zorgt u ervoor dat u als volleybalvereniging nieuwe doelgroepen bereikt en hoe maakt u deze enthousiast voor volleybal? Dat kan door volleybal zichtbaar te maken in het straatbeeld! Op schoolpleinen, pleintjes, speeltuinen, bij vakantieparken, op campings, bij de kinderopvang of bij u op de hoek van de straat. En hoe doe je dat? Door middel van een duurzaam buiten volleybalnet:

Buitenvolleybalnet is geschikt voor iedere locatie:  Door het buitenvolleybalnet kunnen kinderen en volwassenen onze mooie sport beoefenen. Gewoon op de hoek van de straat in de buurtspeeltuin, bij de basisschool in het dorp of in het sportpark in de stad. Wat zijn de kenmerken van het net?

✓ Verstelbaar in hoogte (1,80 m, 2,00 m en 2,20 m)
✓ Verschillende lengten
✓ Weerbestendig
✓ Veilig en kindvriendelijk
✓ Ontzettend sterk

Dankzij de verstelconstructie hangt het net altijd strak en gespannen en kan het net aangepast worden aan de lengte van de spelers. Het net zelf is van zeer sterk materiaal en is door de gebruikte materialen duurzaam. Vrijwel iedere ondergrond (gras, zand, stenen, houtsnippers of kunstgras) is geschikt voor het net.

Make volleyball great again: Volleybal groter en bekender maken in Nederland, meer mensen laten zien hoe mooi onze sport is. Dat is die visie waardoor VolleybalXL twee jaar geleden ontstaan is. Echter, de initiatiefnemers willen ook nieuwe doelgroepen aanspreken en enthousiasmeren en vanuit die gedachte is het buiten volleybalnet ontwikkeld. Op eigen initiatief is er een buiten volleybalnet ter beschikking gesteld bij een plaatselijke basisschool. Gezien het succes en plezier wat jong en oud beleeft aan het net, willen we ook u graag bekend maken met de mogelijkheden van een buitenvolleybalnet.

Meer weten over het net of wilt u ook een buitenvolleybalnet op uw locatie? Neem dan een kijkje op www.volleybal.net of www.buitensportnet.nl voor meer informatie of neem rechtstreeks contact op via info@volleybal.net

Zie ook de promo via onderstaande link:

https://www.youtube.com/watch?v=62_dwoq5Z44

gh @ VoV. Bron en foto’s VolleybalXL.