Vizier op volleybal

 

Ima Hubers speelster in the picture bij V.C.V. Varsseveld.

VoV, 18-06-2024. 5:27 uur. V.C.V. Varsseveld was mede op de mid-positie zoekende naar versterking. Ima Hubers komt als geroepen, ze is een linkshandige midspeelster en zal voor meer afwisseling op haar positie zorgen. Ze heeft een hoge reach en krachtige aanval.

Voor Trainer/ coach Ron de Jong de juiste toevoeging, mede ook omdat haar serveerkracht een bijdrage zal zijn voor het team. V.C.V. Varsseveld verwelkomt dan ook de eerste versterking die vaak binnen de lijnen haar volleybal-DNA zal laten blijken tijdens onze matches.

Hieronder is te lezen hoe Ima zichzelf introduceert;

“Hi! Mijn naam is Ima en ik ben 23 jaar oud en ik woon in Lichtenvoorde. Toen ik zo’n 14 jaar oud was ben ik begonnen met volleyballen bij Longa in Lichtenvoorde. Hier heb ik het volleyballen geleerd en ben ik van C-jeugd naar de dames doorgegroeid. Na een aantal jaren heb ik mijn oranje shirt ingeruild voor een groene en ben ik bij KSV in Vragender gaan spelen. Hier heb ik 6 jaar met heel veel plezier gespeeld, maar het knaagde toch al veel jaren om hogerop te gaan spelen. Ik heb de knoop doorgehakt en ruil opnieuw mijn shirt in, ditmaal voor een blauwe.

Ik heb heel veel zin om bij VCV-dames 1 te gaan spelen en hoop vooral veel te leren van mijn teamgenoten en plezier te gaan maken op dit niveau!”

gh @ VoV, bron en foto persbericht VCV Varsseveld via Arjen Lievers (voorzitter)