Vizier op volleybal

 

Internationaal MINI volleybaltoernooi

VoV, 22-11-2019. 4:52 uur. Op ZATERDAG 28 DECEMBER 2019 wordt er in de Activiahal in Sint Anthonis (NL) een Internationaal Mini Volleybaltoernooi gespeeld.

Voor de 12e keer organiseert volleybalvereniging Activia op 28 december dit TOP CMV MINIVOLLEYBAL TOERNOOI. Nederlandse- en buitenlandse teams zullen deze dag om de prijzen strijden. Wij nodigen u van harte uit om één of meerdere teams in te schrijven. In vorige jaren konden wij deelnemers uit Roemenië, Tsjechië, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en België verwelkomen. Ook dit jaar zullen er weer buitenlandse teams aantreden.

OPZET: Jongens- en meisjesteams spelen bij voorkeur in gescheiden competitie.
Leeftijden: Mini 6 – in 2007 of later geboren.  Mini 5 – in 2008 of later geboren
Leeftijdsgrenzen zullen streng worden gehandhaafd. Teams bestaan uit minimaal 5 spelers.

TIJDSCHEMA: Het toernooi duurt van 10.30 uur tot 17.00 uur. Elk team speelt 5 à 6 wedstrijden. Daarna vindt de prijsuitreiking plaats. Adrie Noij is de bedenker van het Cool Moves Volleybal (CMV) en wij zijn trots dat hij zijn naam aan dit toernooi verbindt.

INSCHRIJVING: Wij verzoeken u zo spoedig mogelijk in te schrijven via de website www.activia.tv/internationaal-minitoernooi. Per categorie kan er één team worden ingeschreven. Wilt u meer teams in dezelfde categorie inschrijven, dan komen deze teams op de reservelijst. Het inschrijfgeld bedraagt € 50,00 per team.

Bij teveel aan inschrijvingen wordt een reservelijst aangelegd; de organisatie behoudt zich het recht voor te bepalen welke teams op de reservelijst komen. Op de website vindt u ook allerlei nuttige informatie over spelregels en dergelijke.

gh @ VoV, persbericht Somas Activia, Volleybalvereniging uit Sint Anthonis, Nederland