Vizier op volleybal

 

Internationaal minitoernooi Sint Anthonis

VoV, 31-12-2018. 6:15 uur. Flamingo’s (meisjes niveau 5 en 6)  en Sudosa – Desto (jongens niveau 6) zijn de grote  winnaars van het Internationaal Minitoernooi te Sint Anthonis geworden.  Het fantastisch georganiseerde toernooi dat voor de 11e keer gehouden is, werd gekenmerkt door hoogstaand en sportief volleybal.

Ondanks deelname van de hele vaderlandse topteams en topteams als CSM Bucuresti uit Roemenië en teams uit België , Duitsland kwamen  de meiden uit Gennep op beide niveaus als ongeslagen winnaar tevoorschijn.  Bij niveau 6 werd na een enerverende halve finale CSM Bucuresti in de halve finale aan de kant gezet. Waarna het Duitse TV Gladbeck in de finale verslagen werd.

Niveau 5 (meisjes) werd een FAST aangelegenheid waar Flamingo’s met 2 – 0  won van Somas Activia.  In de finale bij de jongens won het Assense Sudosa-Desto van Rita Buikema van Next Volley Dordrecht.

Ook waren er prijzen voor de beste speelster Sam Snijders (Webton – Hengelo ) en beste speler nr. 37 (SV Dynamo).  De organisatie kan terug zien op een fantastische dag !

gh @ VoV, persbericht en foto’s Activia via Christel Willems, organistatie Mini Toernooi.