Vizier op volleybal

 

Iris Reinders naar IMS Voltena D1

VoV, 09-07-2019. 5:16 uur. Iris Reinders kiest voor een vervolg van haar indoor carrière voor IMS Voltena Dames 1. Nadat zij als beachvolleybalster dit zomerseizoen is gaan trainen bij de Kadijk Beach University, en een team vormt met Mexime van Driel, zal zij ook tijdens het indoorseizoen in Werkendam te zien zijn.

Het afgelopen seizoen speelde Iris (24 jaar) bij VDK Bank Gent in de Belgische Liga A. Daarvoor speelde ze twee jaar in de Nederlandse eredivisie bij Regio Zwolle. Oorspronkelijk komt ze bij Sudosa uit Assen vandaan.

Iris heeft enorm veel zin in haar avontuur bij de Werkendamse topdivisionist. ‘Afgelopen zomer ben ik onder de indruk geraakt van de enorme drive van de jonge spelersgroep, en wil ik heel graag meegaan in hun ambitie om in de topdivisie het maximale eruit te halen en misschien nog een stap omhoog te zetten’. Ze kijkt ook uit naar samenwerking met de trainers Johan van Vliet en Debora Kadijk, en verwacht van hen nog veel te kunnen leren.

De komende weken zal Iris, nu woonachtig in Breda, samen met Mexime te zien zijn in de nationale beach competitie, waar ze uitkomen op het hoogste niveau. Ook hopen ze op deelname aan een aantal internationale toernooien.

De indoor competitie begint in september.

gh @ VoV, bron en foto persbericht IMS Voltena.