Vizier op volleybal

 

Kampioen Apollo sluit seizoen met zege af

VoV, 15-04-2018. 8:15 uur. In de Topdivisie bij de dames waren alle beslissingen al gevallen. Er werd gisteren alleen nog voor positieverbetering gespeeld, en dat ging zelfs niet eens op voor alle partijen. Laten we het er dan maar houden dat de eer de inzet bij alle duels was.

En die eer ging naar Seesing Personeel Orion (3-2 tegen IBM Client Innovation Center Benelux Veracles) , naar VV Utrecht (1-3 bij OBEG Donitas), Prima Donna Kaas Huizen (2-3 bij Oskam Taurus) en Ecare Apollo 8 (2-3 bij Laudame Financials VCN). Zo ook alle sponsoren weer tevreden.

Als laatste ging het naast de eer in de stadsderby tussen VV Alterno II en SV Dynamo om nog iets meer dan dat alleen. Stadsderby zegt genoeg, een woord met een lading! Het werd 1-3 voor Dynamo via de setstanden 22-25, 22-25, 25-20 en 19-25. En daarmee werd de 0-3 thuisnederlaag rechtgezet.

De vijfsetters werden met twee punten verschil beslist, twee keer 15-25 bij Donitas vs VV Utrecht (“we speelden een hele goede partij”) was wel heel duidelijk en VCN kon een 0-2 achterstand met eerst 25-10 en daarna 25-17 gelijk trekken tegen kampioen Apollo, om daarna toch nog te verliezen.

Verder bij de getalletjes niet veel bijzonderheden, mooi was verder nog wel dat Taurus op de valreep nog een puntje mee sprokkelde. Voor Ecare Apollo 8 en VV Alterno zit het seizoen erop, zij hebben 22 speelrondes achter de rug.  Vandaag speelt Sneek II nog thuis tegen Pharmafilter US.

gh @ Vizier op Volleybal. Foto Rudy van ’t Rood.