Vizier op volleybal

 

Knallende seizoenaftrap VoCASA D1: 3-0 winst!

VoV, 20-09-2022. 4:53 uur. Na hard werken – tijdens de voorbereiding – was ‘ie er dan eindelijk… de eerste wedstrijd van het seizoen! En wat voor één! We wonnen met 3-0 thuis van VollinGo Dames 1!

Ons team bestaat dit jaar uit een combinatie van meiden die al in dames 1 speelden en meiden die overgekomen/nieuw zijn. Er viel dus heel wat te trainen om de afstemmingen ‘on point’ te krijgen. Daar hebben we hard ons best op gedaan, onder leiding van onze trainer JaapJan en assistent trainster Brenda (en topper van een manager: Henk).

Het hard trainen tijdens onze trainingen en oefenwedstrijden heeft z’n vruchten afgeworpen. De passlijn was super, waardoor we snel spel konden spelen en onze aanvallers konden shinen! Ook hadden een knallende servicedruk, waardoor we de regie in eigen hand hielden. Aan de goede servicedruk, cleane passlijn en het snelle spel werd ook nog een steady verdediging toegevoegd. Al met al was het goed voor de setwinsten met 25-16, 25-23 en 25-15.

De avond is in stijl afgesloten met het eerste VoCASA feest van het seizoen: NEON PARTY!!  Met z’n allen hebben we er een topfeest van gemaakt om de overwinning te vieren!

We zijn blij met het resultaat en hopen de stijgende lijn voort te zetten in de volgende wedstrijd. We spelen namelijk zaterdag 1 oktober om 17:45 tegen US Dames 1 in Amsterdam (hopelijk dan wel met onze eigen shirtjes #HUPPAARS💜

gh @ VoV, verslag van Lotte van Hal, foto VoCASA D1.