Vizier op volleybal

 

Laatste duel Lisanne Waanders bij Apollo

Apollods1in2015rsz

Zaterdag staat voor Ecare Apollo 8 de wedstrijd tegen ikwilvanmijnautoaf.nl/Devoko op het programma. Het is de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar! “In het 2015 gedeelte van dit seizoen hebben we alles nog gewonnen. Dus ook zaterdag gaan we weer vol voor de winst.”  Zegt Benthe Olde Rikkert van Apollo dames 1.

En verder “Ikwilvanmijnautoaf.nl/Devoko heeft tot dusver een moeilijk seizoen. Ze hebben uit 10 wedstrijden 8 punten behaald. We kunnen een zeer gemotiveerde tegenstander verwachten die volle bak zal gaan spelen. In de aanloop naar deze wedstrijd hebben we een oefenwedstrijd gespeeld tegen de Bevers. Dit om weer wat spelritme te krijgen na een aantal dagen rust. En omdat het (voorlopig) de laatste wedstrijd van Lisanne is hebben we een extra reden om te knallen.” 

Routinier Lisanne Waanders kent DeVoKo als een hard werkende ploeg. “Ze gaan voor elke bal, dus zaterdag zullen we aan de bak moeten om de punten in eigen huis te houden. Voor ons geldt met name dat we ons eigen niveau willen halen en dit vooral vast willen vast houden. En natuurlijk willen we zaterdag weer een mooie pot volleybal neerzetten voor ons publiek, dan trappen wij de Super Saturday goed af!”

Lisanne vervolgt met “Voor mij persoonlijk zal dit een bijzondere wedstrijd zijn, ik neem namelijk na bijna 14 jaar op dit niveau gespeeld te hebben, afscheid van het volleybal. In juni verwachten wij een baby en aankomende zaterdag leek mij een mooie gelegenheid om mijn laatste wedstrijd te spelen!”

Apollo 8 dames 1 hoopt natuurlijk weer op een bomvolle hal, dus heb je zin om twee mooie partijen volleybal te zien van Dames en Heren 1? De wedstrijd van Dames 1 start om 17:00 uur en Heren 1 om 19:30 uur. Tot in de Veste!”

gh @ Vizier op Volleybal.