Vizier op volleybal

 

Laudame Financials sponsort VCN Dames1

logoLaudameVoV, 01-06-2017. 6:17 uur. Het eerste damesteam van VCN zal onder de naam Laudame Financials VCN Dames 1 het seizoen 2017-2018 starten. Na twee jaar shirt- en teamsponsor te zijn geweest van VCN Heren 1 is het nu tijd om de dames te supporten.

‘Nadat wij de kampioenswedstrijd van de dames 1 hadden gezien, zijn we ervan overtuigd geraakt dat in dit team heel veel potentie zit. Zij hebben de wil om op een hoger niveau te komen en dát is wat wij graag zien. Voor ons een reden om dit winnende team te ondersteunen!’, vertelt Gilles Kok.

De sponsoring van een volleybalteam past echt bij Laudame. ‘Wij staan zelf regelmatig op het veld. Soms gewoon in de zaal, om onze techniek te verbeteren of juist tijdens het Laudame Financials Volleybaltoernooi, wat wij jaarlijks voor relaties organiseren. Voor de volleybalsport is doorzettingsvermogen, teamspirit, resultaatgerichtheid en intrinsieke motivatie nodig. Juist deze aansprekende kernwaarden maken onze interim financials iedere dag waar!’, aldus Hein Heuvelmans.

Naast het damesteam is ook Lorentz Stout, voorzitter bij volleybalvereniging Capelle Nieuwerkerk, erg blij met de samenwerking. ‘Niet alleen op sportief gebied hebben we er zin in, ook voor de vernieuwde samenwerking met Laudame hebben we al leuke plannen bedacht. We kijken nu al uit naar het komend seizoen!’

Laudame Financials VCN Dames 1 speelt komend seizoen in de Topdivisie, het op één na hoogste niveau van Nederland. Het team is op volle sterkte met twaalf speelsters. Bianca Gommans is de enige die dit seizoen vertrekt. In haar plaats komt Ilse Bruijne weer terug bij het team.

Beide partijen zien uit naar een prettige samenwerking.

gh @ VoV, bron persbericht Laudame Financials VCN dames 1.