Vizier op volleybal

 

Laudame Financials verlengt bij VCN D1

 

VoV, 12-09-2019. 16:22 uur.  In 2017 besloot Laudame Financials, na twee jaar hoofdsponsor van VCN Heren 1 te zijn geweest, om zich als hoofdsponsor te verbinden aan het eerste damesteam van VCN. Afgelopen donderdag 5 september 2019 werd een verlenging van dat sponsorcontract getekend voor maar liefst vier jaar!

“De afgelopen twee jaar heeft VCN dames 1 al mooie dingen laten zien, maar ze hebben nu ook de ambitie uitgesproken om structureel bovenin mee te draaien in de Topdivisie en op termijn de stap te maken naar de Eredivisie. Aan die mooie sportieve ambitie verbinden wij ons graag de komende vier jaar,” aldus Gilles Kok.

De sponsoring van een volleybalteam past goed bij Laudame. “Wij staan zelf ook regelmatig op het veld. Zo organiseren we ieder jaar een beachvolleybaltoernooi voor onze relaties en doen we mee aan het bedrijventoernooi van VCN. Onze kernwaarden – verbeteringsgerichtheid, intrinsieke motivatie en verantwoordelijkheid – passen ook goed bij de topsportmentaliteit van VCN dames 1.”

Laudame Financials VCN Dames 1 speelt komend seizoen in de Topdivisie, het op één na hoogste niveau van Nederland. Het team is op volle sterkte met twaalf speelsters. Er is ten opzichte van vorig jaar slechts één wijziging.

Marjolein Verhaaf heeft na elf jaar in het eerste een stapje terug gedaan. Zij blijft betrokken bij de club en speelt komend seizoen in het 2e team. Erg mooi dat zij als boegbeeld van VCN voor de club behouden blijft. In haar plek is met de 16e jarige Elles Dambrink één van de grootste Nederlandse volleybaltalenten gekomen. Na een jaar rijpen in het 2e team is zij méér dan klaar om komend jaar haar kunsten te vertonen in de Topdivisie!

Beide partijen kijken uit naar een prettige voortzetting van de samenwerking en mooie resultaten.

gh @ VoV, bron en foto persbericht Laudame Financials VCN D1.