Vizier op volleybal

 

Merkala Zaanstad D1 (bijna) compleet

VoV, 07-06-2019. 5:33 uur. Met de komst van de 17-jarige middenspeelster Aaliyah Hansen, is het team van Merkala Zaanstad dames 1 (bijna) compleet. Aaliyah haar volleybalroots liggen bij Smashing Velsen ’96. Vier jaar geleden stapte ze over naar Spaarnestad waar ze vorig seizoen tweede divisie speelde in het eerste damesteam. Afgelopen jaren trainde ze ook bij het RTC Alkmaar en speelde van daaruit diverse internationale toernooien. Zaanstad is voor Aaliyah ‘the next step’ en ze wil graag komend seizoen nieuwe ervaringen opdoen in de Eerste Divisie.

In totaal zijn er nu 11 speelsters in de selectie van trainers/coaches René Leeflang en Paul de Winter. Als spelverdeelsters Kyra Brandt en Lisa de Groes. Op het midden Lisa Hagemeijer, Jill Cornet en dus Aaliyah Hansen. Als passer – lopers / diagonalen Luke Schut, Jirrin Schut, Femke de Joode, Sarah Daalderop en Inge Oudejans. Fleur de Groot is volgend seizoen de libero.

Een mooi selectie vindt René Leeflang, waarin nog ruimte is voor één aanvulling. Dus denk je het team nog verder te kunnen versterken? Neem dan contact op met René Leeflang via 06 –  28 83 50 40.

gh @ VoV. bericht vv Zaanstad. Foto idem.